Søk og bestill reise

search
Vodice
» Våre reisemål » Kroatia » Sør-Kroatia » Vodice

Vodice i Kroatia

Populært og velholdt feriested.

Vodice i Kroatia

Vodice er et meget populært reisemål, og innbyggerne anses for å være sjarmerende og åpne mennesker som er stolte over sin koselige by.

På fastlandet - ikke langt unna Zadar og Split Landsbyen er drøye 600 år gammel, og er i dag et velkjent turiststed med bra infrastruktur og en voksende turiststrøm som har ført Vodice opp på topp ti-listen over populære reisemål i Kroatia. Vodice har mange restauranter, noen ligger nede ved den gamle havnen og enda flere inne i de smale gatene som leder opp mot det gamle forsvarstårnet. Kaféene ligger på rekke og rad langs strandpromenaden, og omtenksomt nok har man plassert byens diskotek, "Hacienda", i utkanten av landsbyen. I de senere årene har Vodices kvelds- og natteliv fått et oppsving. Byen besøkes av mange populære kroatiske artister, som til dels kommer hit for å opptre, til dels for å tilbringe sin ferie her.

Ta en utflukt Omgivelsene inviterer til å ta mange hyggelige utflukter. Området har fire ulike sykkelruter av varierende vanskelighetsgrad. Med bil er det lett å ta seg til nasjonalparken Krka med de fine fossene og de gamle byene Šibenik, Zadar og Split. Like utenfor Vodice starter arkipelagen Kornati, som er vel verdt en båtutflukt. Med båt kan man også ta seg til Šibenik, en interessant tur med to stopp på veien.