Søk og bestill reise

search
Porec
» Våre reisemål » Kroatia » Istria » Porec

Porec i Kroatia

Blankslitt brostein og fine bad

Porec i Kroatia

Porec er Istrias største og mest fasjonable turiststed. På kroatiskt manér har byen en herlig blanding av gammel kultur, trendy utendørskafeer, vakker natur og utsikt som får deg til å tro at du ser på en teaterkulisse.

I den gamle byen går du på hvit skinnende stein, de trange smugene oser av historie og uansett hvor du snur deg, er det bare et steinkast til det klare skinnende havet. Litt utenfor byen ligger hoteller og boliger - i bukter med forskjellige navn. Ofte er disse vikene små landsbyer i seg selv - her finner du alt du trenger for ferien din. Om kvelden kan man ha sosial omgang på barer og kafeer som ofte har store, fine uteserveringer, noen med levende musikk. De fleste og de fineste ligger i gamlebyen, tett innpå hverdandre. På noen hotell er det også danseterrasser, hvor du kan danse til levende musikk nesten hver kveld i uken.

En drøy mil utenfor Porec ligger halvøya Lanterna. Der ligger det noen virkelige fine hoteller og villaer med leiligheter, perfekt for familien som ønsker et bredt spekter av aktiviteter og en deilig sol- og badeferie.