Våre reisemål » Italia » Umbria
Umbria

Umbria

Velkommens til Italias grønne hjerte.

Søk og bestill reise

search

Umbria

Her kan du virkelig nyte vakker natur, sjarmerende byer og fantatisk mat.

Umbria minner mye om Toscana, men åser og fjell er, om mulig, enda mer intensivt grønne. Dette vakre og kuperte landskapet har mye å tilby sine besøkende. Her er tempoet rolig og det er lett å finne prisgunstige ferieboliger. Dette mye takket være det faktum at masseturismen ikke har kommet hit enda.

Området har mange severdigheter og Perugia, én av Italias vakreste byer, ligger i denne fantastiske regionen. Andre små perler er Assisi, Trevi, Gubbio, Umbertide og den vakre Trasimeno-sjøen. Maten i regionen er usøkt, ofte basert på grønnsaker og trøffel, som er regionens spesialitet. Sembo tilbyr residenser, hus, agriturismogårder og fattoriaer. Midt i området Umbria ligger den flotte hovedstaden Perugia med et pulserende handels- og studentliv. Den årlige jazzfestivalen i juni trekker til seg besøkende langveisfra og har mange framstående musikere på programmet.

* Lokal avgiften på visse steder *

Turistskatt,: I 2012 innførte Italia en lokal turistskatt. Turistskatten varierer mellom 2-5 EUR/person/natt avhengig av hvilken lokal klassifisering hotellet har. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller avreise. Alle byer beskatter ikke turistene.

Les mer

Skjul

Vis kart