Søk og bestill reise

search
Pisa-Lucca
» Våre reisemål » Italia » Toscana » Pisa-Lucca

Pisa-Lucca i Italia

Mer enn bare et skjevt tårn.

Pisa-Lucca i Italia

De to provinsene Pisa og Lucca har, i tillegg til et vakkert landskap, en kyststripe. Perfekt for de som vil kombinere sol og bad med kultur.

Pisa, et skjevt tårn og en vakker domkirke

Byen skjuler dog også mange andre perler. Denne vakre provinsen er fylt med herlige middelalderske byer, store som små, og vi kan tilby fine overnattingssteder i flere av disse. Lucca var en gang hovedstad i Toscana med stor økonomisk og politisk makt. Denne hyggelige byen byr på mange vakre, restaurerte hus. Her finner du alt du trenger i form av butikker og restauranter.

Lucca er en liten juvel

Denne vakre byen har mange historiske hendelser. Rundt byen har du diker fra 1500- og 1600-tallet. Pittoreske torg, promenadestrøk og vakre bygninger gjør sitt til at byen har mange tilbakevendende gjester. Det er også rikelig med koselige uteserveringer, vakre hager og mer.

Noen av landets eldste byer

Innkvarteringene våre er lokalisert i og rundt de omkringliggende byene Palaia, Terriciola, Pisa og Lucca. Du kan dra på mange utflukter til Toscanas andre attraksjoner fra begge disse provinsene. En av våre absolutte favoritter er den klassiske byen Volterra som med sin godt bevarte bymur, sine elegante palassser og dens makeløse arkitektur er en by du absolutt må se. Byen er også kjent for sin produksjon av alabast. Landskapet er vakkert med små grønne åser og søvnige landsbyer som Calci, Vinic og Buti.

Det forventes at turistskatt belastes lokalt. Det er fortsatt ikke bestemt hvilke steder som blir berørte