Søk og bestill reise

search
Brindisi
» Våre reisemål » Italia » Sør-Italia » Brindisi

Brindisi i Italia

En by med lang historie, flotte strender og flere severdigheter du kan besøke.

Brindisi i Italia

Brindisi ligger i Puglia, i Sør-Italia. Byen har en av landets viktigste havner, og herfra kan du ta fergen til flere destinasjoner over sundet.

Vakre sand- og rullesteinsstrender ligger spredt langs kysten. 20 km fra byen ligger et av de mest severdige naturområdene i regionen: Riserva Statale Torre Guaceto. Det er en nydelig sandstrand, fjellformasjoner og frodige enger med en overflod av natur og dyreliv, både maritimt og på land. Du kan komme hit for en herlig spasertur, ligge på stranden, nyte solen og bade i det turkise, klare havet.

Brindisi ble erobret år 267 f.Kr. av romerne. De bygde den første hovedveien mellom Roma og Brindisi, som knyttet sammen det romerske imperiet. På grunn av sin historie er det mye å se. The Castello Rosso (Red Castle) er et slott oppkalt etter den spesielle røde steinen slottet ble bygget av og er vel verdt et besøk. I Brindisi er det også flere gamle kirker, en av dem er kirken San Giovanni al Sepolcro, men sin vakre og dekorative portal i marmor.

Det finnes mange restauranter og barer i området som serverer utsøkte tradisjonelle retter. Produksjonen av olivenolje har gamle tradisjoner, og selv vinproduksjon ligger høyt på listen.