Søk og bestill reise

search
Giardini Naxos
» Våre reisemål » Italia » Sicilia » Giardini Naxos

Giardini Naxos i Italia

Herlige bad langs en vakker kyst.

Giardini Naxos i Italia

Giardini - Naxos er et av øyas mest kjente badesteder. Her har du den mektige vulkanen Etna på den ene siden og Taormina på den andre.

Flott atmosfære

I Giardini Naxos har du alt du trenger for en deilig avkoblende ferie. Langs den lange strandpromenaden finner du mange koselige restauranter, barer og forretninger. Dette er også et perfekt sted hvis man ønsker å ta spaserturer på herlige sommerkvelder.

Byen har flere strender

Det finnes mer enn én strand å velge mellom. Stranden Lido di Naxos pleier å være den mest besøkte, og i høysesongen kan det være vanskelig å finne plass. Den er dog den mest barnevennlige. Foretrekker du et litt roligere sted å bo, bør du velge stranden Recanati med sin store, brede og finkornete sandstrand. Lido la Romantica, som ligger nær sentrum, er meget populær også blant italienerne.

Mye å se og oppleve

Utfluktsmulighetene på Sicilia er mange. Du kan avlegge et besøk til halvøya Isola Bella, der du kan oppleve mange fine snorkel- og badestunder. Eller pakke en god piknikkurv og ta en båt ut til noen av de kjente Eioli-øyene. Nærliggende Taormina byr på mange koselige, trange smug og en fantastisk utsikt. Etna, 3 330 moh., pleier å være et utfluktsmål som er populært blant alle familiemedlemmene. Ikke glem å ta med dere en liten vindjakke, da det kan bli litt kjølig hvis det blåser.

Turistskatt belastes lokalt.