Våre reisemål » Italia » Sicilia
Sicilia

Søk og bestill reise

search

Sicilia

Sicilia er et paradis med mildt klima og mange solsikre timer. Det dramatiske landskapet er fortryllende vakkert med spennende fjellformasjoner i kontrast til det asurblå Middelhavet.

Krystallklart vann og mange timer i solen

Langs denne herlige kysten varierer det i alt fra små badeviker til langstrakte strender. Vannen veksler mellom asurblått og smaragdgrønt. Dette er et reisemål som tiltaler alle, spesielt deg som vil ligge i solen, dykke og snorkle.

*Nå er det opp til deg og velge din egen favoritt *

Sicilia har mange vakre steder, og vi har med omsorg valgt ut noen av disse som har alt for en avkoplende ferie.

Giardini Naxos er én av øyas mest kjente badebyer, med den mektige vulkanen Etna på den ene siden og Taormina på den andre. Den lange strandpromenaden byr på mange koselige restauranter, barer og butikker, og er et perfekt sted å flanere på deilige sommerkvelder.

Taromina er en betagende liten by med svingete gater og sjarmerende torg. Byen ligger oppe på en klippe med utsikt over Naxos-bukta og Middelhavet. Gågaten har mange butikker, restauranter og barer. For å komme ned til stranda tar du bussen eller taubanen.

Cefalù er en sjarmerende badeby med et genuint sentum og herlig strand, som originalt nok ligger midt i byen. De trange gatene har mange butikker og trivelige restauranter med muligheter for å prøve det lokale kjøkkenet.

* Lokal avgiften på visse steder *

Turistskatt,: I 2012 innførte Italia en lokal turistskatt. Turistskatten varierer mellom 2-5 EUR/person/natt avhengig av hvilken lokal klassifisering hotellet har. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller avreise. Alle byer beskatter ikke turistene.

Les mer

Skjul

Vis kart