Søk og bestill reise

search
Marsjer historiske byer
» Våre reisemål » Italia » Sentrale Italia » Marsjer historiske byer

Marsjer historiske byer i Italia

Sjarmerende byer i vakkert landskap.

Marsjer historiske byer i Italia

En innkvartering i en av regionens byer passer for de som ønsker å kombinere sol og sjø med kultur og vakker utsikt.

Marche har mange fine og interessante byer. VI har valgt å nevne noen som vi mener du bør benytte anledningen til å besøke.

Ancona er trolig best kjent for å være en gammel havneby. Byen ble grunnlagt av grekerne allerede 387 f.Kr., og har mye historie å by på. Byen har vært en romersk koloni, og til og med blitt invadert av goterne, langobardene og sarasenere. Attraksjonene her inkluderer flere kirker, en vakker katedral og museum. Ancona har egen flyplass.

Recanati er en koselig, historisk liten by som ligger vakkert til oppe på en høyde. Med en henrivende utsikt over landskapet. Historisk sett har byen vært viktig, spesielt på 1700- og 1800-tallet, og er den kjente dikteren Giacomo Leopardis fødeby. Her finnes det en del forretninger, barer og restauranter. Utfluktsmulighetene er mange.

Den lille pilgrimsbyen Loreto er kjent for den historiske Basilica della Santa Casa og ”det hellige huset” inne i basilikaen. Tusenvis av pilgrimer vandrer hvert år til denne utrolige bygningen, som hevdes å komme fra Nasaret. Denne byen, med sine fantastiske bygninger og massevis av kunst, ligger dessuten i høyden, og har derfor en enestående utsikt over Adriaterhavet.

Macerata. Dette er en av regionens mest historisk pulserende byer, der Piazza della Libertà er byens hjerte.

Ascoli Piceno er en by omringet av to elver og ligger på et platå. Hvis du er interessert i historie, kirker, museer, etc., har du kommet til rett sted. Ta deg til det vakre torget Piazza del Popolo og sett deg på en av kafeene.

Det forventes at turistskatt belastes lokalt. Det er fortsatt ikke bestemt hvilke steder som blir berørte