Søk og bestill reise

search
Sør-Sardinia
» Våre reisemål » Italia » Sardinia » Sør-Sardinia

Sør-Sardinia i Italia

Hvite, lange sandstrender og koselige små steder.

Sør-Sardinia i Italia

Hvite, lange sandstrender og små koselige byer.

Den sørlige delen av Sardinia er et vakkert sted med små, sjarmerende kystbyer og lange, fine sandstrender. Det krystallklare vannet er perfekt for snorkling og dykking. I høysesongen kan det bli trangt på strendene, men fortvil ikke. Ta deg god tid og let videre. Flere, nesten uberørte strender, venter på deg bak neste åskam.

Fantastisk mat Maten er her, som på de andre stedene på øya, rik på smak, og det er lett å få hvert måltid til å forvandles til en kulinarisk opplevelse. Ikke glem å prøve øyas spesialiteter, som saueosten, pecorine sardo eller flatbrødet, carta da musica.

Hyggelige utfluktsmål Et populært utfluktsmål er byen Nora med sine utgravninger. Byen ligger på en halvøy ca. 3 km sør for Pula. Her kan du kjenne den sardinske historiens vingeslag. Øyas hovestad Cagliari er en pulserende storby, som ved første øyeblikk virker kaotisk. Men når du er vel oppe i den historiske delen av byen, kan du nyte bra shopping, diverse utstillinger osv. Ved Villasimius og Costa Rei finner du hvite, finkornete, kilometerlange sandstrender og et hav som glitrer i en vakker himmelblå farge. Det er ikke å undres over at denne delen av Sardinia anses for å ha øyas beste strender og vann.

Viktig å vite Fra og med den 1/7 2011 vil visse kommuner i Italia innføre en turistskatt. Cagliari kommune kommer til å belaste € 2/pers./dag for 4/5-stjerners hotell. Denne avgiften betales på stedet. Vær klar over at det er hotellets og ikke Sembos klassifisering som gjelder.