Våre reisemål » Italia » Italienske riviera
Italienske riviera

Italienske riviera

Ferie med god mat autentiske steder

Søk og bestill reise

search

Italienske riviera

Den italienske rivieraen har et behagelig klima, frodige grønne oliven og frukthager. Dette er også en gastronomisk opplevelsesreise. Området, også kjent som Blomsterrivieraen, er et yndig sted med sjarmerende alpinanlegg som ønsker deg velkommen året rundt.

Som små perler langs en vakker kyst Den sjarmerende lille Liguria-regionen ligger i nord, inntil Frankrike, hvor små pittoreske byer ligger på rekke og rad langs kysten og lokker med sine bukter. Grovkornet sand er blandet med grus, og da det blir dypt med en gang, kan du dykke rett ut i vannet.

Utfluktsmålene er mange i denne vakre delen av Italia. Hvis du reiser inn i landet, kan du oppleve det ekte Italia, langt borte fra stress og uro. Her er det små, gamle steder opp i fjellet, hvor du kan finne flotte villaer og gamle slott. Er du interessert i mat, kan du besøke olivenoljefabrikker, frukthager og pastaprodusenter. Hvis du er interessert i historie, bør du benytte anledningen til å besøke Genova, hjembyen til Colombus.

En ferie for smaksløkene Liguria er kjent for sin fantastisk gode mat, med mye smak av urter og grønnsaker. Pesto kommer herfra, og noen av Italias beste olivenoljer produseres også i området. Det er rikelig med restauranter som kan forvandle ethvert måltid til en gastronomisk opplevelse. Vin produseres i en svært liten skala, men den tilstøtende regionen, Piemonte, er verdenskjent for sine utsøkte viner. Hvis du har tid til overs og er på bilferie, bør du benytte deg av anledningen til å ta en tur til Astins hjemtrakter.

Godt å vite før du reiser Hos oss kan du velge overnatting på et hotell eller ferieleilighet. Det har blitt innført en lokal turistskatt. Denne varierer mellom 2-5 EUR / person / natt, avhengig av hvilken lokal klassifisering den valgte innkvarteringen har. Skatten betales direkte til hotellet/ferieleiligheten ved ankomst eller avreise.

Les mer

Skjul

Vis kart