Søk og bestill reise

search
Bardolino
» Våre reisemål » Italia » Gardasjøen » Bardolino

Bardolino i Italia

En av innsjøens mest sjarmerende byer.

Bardolino i Italia

Den pittoreske byen Bardolino, en av innsjøens mest populære, har en fantastisk beliggenhet ved foten av vingården Monte Baldo.

Mat och vin I Bardolino har du alt du trenger for en behagelig ferie. Her har du, spesielt ved strandpromenaden, alt fra enkle trattorias til svært gode fiskerestauranter. Og det er mange fine kafeer og uteserveringer. Dette er en kjent vinregion, og er et godt utgangspunkt for å besøke trivelige vingårder og kjøpe meg seg gode viner hjem.

Shopping I de sjarmerende smugene i sentrum finner du små butikker av ulike slag. Hvis du vil ha et større utvalg, kan du ta turen til Grande Mela og Affi, to store kjøpesentre. På torsdager holdes det marked. Her kan du frotse i lokalproduserte varer, blant annet olivenolje, honning, frukt og grønnsaker.

Mye og se og oppleve Du må benytte anledningen til å ta taubanen, som starter fra Malcesine, opp til Monte Baldo. Der får du en god utsikt over landskapet. Hvis du reiser med barn, kan du besøke Canevaworld med Gardaland, Movieland, Garda Zoo og mer. Det er mange vakre villaer, bygninger og museer i nærheten for de som liker arkitektur.