Våre reisemål » Italia » Gardasjøen
Gardasjøen

Gardasjøen

Ett av Italias vakreste områder

Søk og bestill reise

search

Gardasjøen

Flott natur og hyggelige byer. Det er lett å forstå hvorfor Gardasjøen er ett av Italias mest populære reisemål. Det milde klimaet og det rene vannet lokker besøkere som vil seile, surfe, klatre, spille golf eller bare nyte sol og bad.

Gardasjøen er et unikt sted der naturen varierer dramatisk fra nord til sør. I nord rammes byer, som Riva del Garda, Limone og Torbole, inn av de imponerende fjellene. Disse sjarmerende byene er ikke så store, men har et godt utvalg av butikker, restauranter og barer. Ved sjøens østre side ligger herlige Bardolino. Stedet er mest kjent for sine viner, og her kan du gjøre noen riktige kupp.

Lenger sørover blir landskapet flatere og innsjøen bredere. Her ligger populære byer som Lazise, Sirmione og Desenzano, hvor du kan tilbringe varme sommerkvelder med å spasere rundt i smale gater og nyte den genuine sjarmen, som innbyggerne har tatt vare på opp gjennom årene.

Hårreisende fornøyelser og aktiviteter

Gardaland byr på festlige attraksjoner for både voksne og barn. Et annet populært utfluktsmål er Canevaworld Resort med bl.a. Movieland, Aqua Paradis og Medieval Times. Her kan hele familien tilbringe dagen blant ulike vannsklier og vannshow. På Medieval Times kan du oppleve et stort middelaldershow med ridderturnering.

Utallige utfluktsmål

Garda er paradiset for deg som liker brettseiling, fjellklatring og fotturer mm. Det finnes ubegrensede muligheter til å gjøre morsomme aktiviteter rundt hele sjøen. Dagsturer til vakre Verona og den berømte balkongen hvor Romeo og Julie svermet for hverandre, romantiske Venezia samt den deilige Ledrosjøen, passer ypperlig for deg som vil oppleve mer.

** Lokal avgiften på visse steder </ b>!

Turistskatt,: I 2012 innførte Italia en lokal turistskatt. Turistskatten varierer mellom 2-5 EUR/person/natt avhengig av hvilken lokal klassifisering hotellet har. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller avreise.

Les mer

Skjul

Vis kart