Søk og bestill reise

search
Capri
» Våre reisemål » Italia » Campania med Sorrento og Amalfi » Capri

Capri i Italia

Uendelig vakkert!

Capri i Italia

Capri er en nydelig liten øy med hvite klipper, grønne åser, glitrende blå hav og koselige strender. Det er ikke rart at mange kjendiser har valgt å kjøpe seg et hus her. Har kan du kople av og nyte ferien fullt ut. Dessuten er det raskt og enkelt å ta seg hit med båt fra Sorrento og Napoli.

Trange gater og sjarmerende hus

Øya har to viktige steder, Capri og Anacapri. Capri er større og travlere, og det er generelt dyrere. Capri er også den byen som har flest besøkende.

Anacapri som ligger i innlandet og oppe i åsen ca. 1,5 km fra havet, er roligere og rimeligere. Her kan du besøke bl.a. Axel Munthes villa, San Michele. Begge byene har smale gater og pittoreske små torg med barer og hyggelige restauranter som serverer utsøkt mat.

Flotte utfluktsmål og vakker utsikt

Enten du velger å bo på Capri eller bare besøker øya for dagen, anbefaler vi at du blir med på et av de mange utfluktsmålene, La Grotta Azzurra, de blå grottene. Du har også muligheten til å bade på noen av øyas vakreste strender, kun tilgjengelig med båt. Eller du kan ta deilige spaserturer i et kupert landskap.

Eksklusiv shopping

På Capri er det mange eksklusive butikker som Dolce Gabbana, Luis Vuitton mm. I tillegg til det store utvalget av klesbutikker, er det også massevis av småbutikker som selger lokale spesialiteter.

Det er lett å ta seg rundt øya til fots, med lokale minibusser eller taxi.

Å komme seg hit

Du kommer deg enkelt til Capri med båt fra Napoli eller Sorrento. Husk at det ikke går å ta med seg bilen over. Fra Napoli kan du velge mellom tre forskjellige fergetyper som går regelmessig. Den raskeste bruker kun 40 min. på å ta seg over. De andre tar 50 resp. 80 min. Du kan også velge mellom forskjellige rederier fra Sorrento, og den raskeste overfarten tar kun 25 min.

Transfer

Vi kan nå tilby transport til utvalgte hotell.

Hotell; La Residenza, San Michele, Biancamaria og Syrene.

Turistskatt belastes lokalt.