Søk og bestill reise

search
Amalfikysten
» Våre reisemål » Italia » Campania med Sorrento og Amalfi » Amalfikysten

Amalfikysten i Italia

Amalfikysten - en opplevelse utover det vanlige.

Amalfikysten i Italia

Amalfikysten er fellesbetegnelsen for flere koselige steder som ligger på den sørlige delen av halvøya, like sør for Napoli. Denne dramatiske kystlinjen er betagende og kjent over hele verden for sin skjønnhet.

Det er lett å bli imponert i byer som Positano og Amalfi, der husene klamrer seg fast til fjellveggen. Stemningsfulle restauranter ligger klemt inne i de smale smugene, og det finnes mange trivelige uteserveringer. Dog litt dyrere enn sine naboer.

Maiori og Minori, som ligger nærmest fastlandet, er begge litt større steder med et bra tilbud av forretninger, barer og restauranter. Disse stedene passer litt bedre for barnefamilier, da de ikke har så store nivåforskjeller og har bedre bademuligheter.

Vietri sul Mare som ligger nærmere Salerno, er kjent for sin keramikk. Byen har bra bademuligheter, og i sommerhalvåret arrangeres det hyggelige konserter og andre kulturelle begivenheter.

Små steder i innlandet. Det er flere steder å velge mellom rundt dette området. Disse finner du under kategorien overnatte langs veien.

Turistskatt belastes lokalt