Søk og bestill reise

search
Cervinia
» Våre reisemål » Italia » Alpene » Cervinia

Cervinia i Italia

Snøsikkert skisted mellom kjente alpetopper.

Cervinia i Italia

Cervinia er kjent for alltid å ha rikelig med snø - og det er faktisk sant! På grensen til Zermatt i Sveits kan du stå på ski brede og solrike bakker. Hvis du kjøper et heiskort som dekker både Zermatt og Cervinia, får du tilgang til et enormt skiområde. Dessuten er det gode sjanser for at du reiser hjem med en fin brunfarge.

Kjente Matterhorn og Monte Rosa Cervinia i Aostadalen, 2050 moh og høyeste kjørehøyde på ca. 3500 moh. Landsbyen har den beste snøstatistikken i Italia. Her ligger bakkene ovenfor tregrensen, noe som gjør dem åpne og brede, dessuten ligger de fleste bakkene på solsiden. Skisystemet i Zermatt lar deg nyte 350 km på ski med 93 preparerte løyper. Et lite tips er å ta en løype fra Plateau Rosa ned til nabobyen Valtourneche, ca. 2 mil lang. Her kan du beundre den fine utsikten over Breithorn!

Enda mer skikjøring Det som er flott med dette reisemålet er at skikjøringen er passe utfordrende eller akkurat så avansert som du vil at det skal være. Løypene er perfekte når det gjelder å finne det perfekte skjæret på carvingskiene. Men det finnes nok av utfordringer for de mer avanserte skikjørerne. Det er gode muligheter for off-pist og park-kjøring. Hvis du vil gjøre noe utover det, kan du prøve heli-skiing eller leie en guide for en dag og få en uforglemmelig opplevelse. Hvis parker er din greie, finner du her en funpark med half pipes og big jumps. Det er også muligheter for de som liker å gå langrenn.

Stemningsfullt, gjestfritt og vennlig Cervinia er en favoritt for mange, italienere som skandinaver. Dette er i stor grad takket være den glade atmosfæren som råder og selvfølgelig gjestefriheten til lokalbefolkningen. I Cervinia står selvfølgelig skikjøring i fokus, men vi må ikke glemme at dette er Italia og da er mat og drikke like viktig. Ta gjerne en pause på et koselig sted og nyt solen, maten og ferien. I Cervinia både spiser og drikker du godt. Dessuten har de gode viner fra dalen. Her holder man nemlig på det tradisjonelle og genuine. Det er mange fine restauranter, barer og selvfølgelig gode steder for after-ski. Det er heller glissent med klesbutikker, men du finner det meste du trenger for sesongen. Skiskole og utleie er selvfølgelig på plass i landsbyen.