Søk og bestill reise

search
Canazei
» Våre reisemål » Italia » Alpene » Canazei

Canazei i Italia

Canazei er et meget populært skisted i Val di Fassa.

Canazei i Italia

Superski Dolomiti er verdens største skiområde. Området dekker hele 12 daler, og tilbyr uendelige muligheter til å finne akkurat den skikjøringen som passer deg. Italienerne vet jo virkelig hvordan man nyter livet, og de italienske Alpene er ikke noe unntak. Sembo har valgt ut ferieboliger i området, i de beste dalene Val di Fassa og Val di Fiemme. Like i nærheten ligger Arabba, som presenteres som separat skisted. Sentralt i dette området ligger fjellpartiet Sella, som byr på meget variert skikjøring Har man lyst på en tur rundt hele fjellet, kan man ta "Sella Ronda". Det tar riktignok en hel dag, men det er turen vel verdt, særlig hvis man tar seg tid til en stopp (eller flere) på noen av de koselige og genuine restaurantene i bakken.

Canazei Canazei er en sjarmerende, populær og prisgunstig vinterdestinasjon. Her finner du det meste du trenger, som forretninger, barer og hyggelige restauranter i en tradisjonell "tyrolsk atmosfære". Og Canazei er den byen i dalen som har mest futt og fart på kveldstid. Men det er først og fremst skikjøringen som bidrar til byens popularitet. Her finnes kjøring for alle!

Alba di Canzei Alba, som ligger ca 1,5 km utenfor Canazei, er litt roligere enn sin naboby. Tilbudet er ikke så stort, men du finner alt du trenger for et hyggelig opphold. Byen har sitt eget skisystem, og passer bra for barnefamilier. Skibussen tar deg raskt og gratis inn til Canazei.

Val di Fassa Val di Fassa er en herlig dal med små, vakre byer og aner fra romertiden. Husene er vakkert dekorert med håndlaget snekkerarbeid og vakre malerier. Her gjør blandingen av østerriksk og italiensk hvert restaurantbesøk til en kulinarisk opplevelse, og man må ikke glemme å prøve noen av områdets fortreffelige viner.

Skikjøring i et vakkert landskap Skikjøringen rundt Dolomittene er meget familievennlig. Her finnes stor variasjon i skikjøringen, med hovedsakelig røde og blå løyper. Har du lyst til å øve carvingteknikk i høye hastigheter, byr dette stedet på gode muligheter. Det er et uendelig stort skiområde, og vi kan love at alle vil finne sin favoritt i Dolomittene. Alpe Luisa har 24 km løyper, 4 km svarte, 8 km røde og 12 km blå. Tre Valli har 100 km løyper, 11 km svarte, 46 km røde og 43 km blå. Karersee har 35 km løyper, 5 km svarte, 14 km røde og 16 km blå. Buffaure Ciampac har 31,5 km løyper, 4,65 km svarte, 24,6 km røde og 2,25 km blå.

Nattkjøring Om du noen gang har tenkt å prøve deg på nattkjøring, skal du dra til Pozza di Fassa og Aloch Ski Stadium. Tre ganger i uken og med en lengde på 1200 m med start fra 1630 moh. ned mot 1322 moh. Du skal kunne bruke det skipasset du bruker til daglig, men sjekk på stedet for sikkerhets skyld.

Generelt Fra Canazei (1460 moh.) heissystemene Belvedere-Pordoi, Ciampac og Fedaia-Marmolada. ”Pista del Bosco” er den lengste (6,5 km) og Pista Ciampac den vanskeligste (3 km).

Reisetips Det passer aldeles utmerket å kjøre bil til disse områdene, og det kan til og med være deilig å ha bilen på stedet. Trenger du hjelp med overnattinger langs veien, ordner Sembo også det. Om du ønsker det, kan Sembo også hjelpe til med flybilletter og leiebil.