Søk og bestill reise

search
Campitello
» Våre reisemål » Italia » Alpene » Campitello

Campitello i Italia

Campitello er et sjarmerende skisted med et stort tilbud.

Campitello i Italia

Campitello livner opp i vinterhalvåret, og er en oase for skielskere og snowboardfanatikere. Byen består av to deler, en nyere og en eldre del med små, trange gater og rullestein, og er ideell for dem som vil ha en rolig og komfortabel vinterferie. Her finnes en hel del hyggelige restauranter og barer, som byr på herlig afterski i behagelig tempo. Har du lyst på en litt livligere kveld, kan du ta turen til Canazei, som ligger bare et par kilometer unna. Campitello har et moderne sportssenter der du bl.a. kan spille hockey. Det finnes også en skiskole og tre skiutleiere.

Val di Fassa Val di Fassa er en herlig dal med små, vakre byer og aner fra romertiden. Husene er vakkert dekorert med håndlaget snekkerarbeid og vakre malerier. Her gjør blandingen av østerriksk og italiensk hvert restaurantbesøk til en kulinarisk opplevelse, og man må ikke glemme å prøve noen av områdets fortreffelige viner.

Skikjøring i et vakkert landskap Skikjøringen rundt Dolomittene er meget familievennlig. Her finnes stor variasjon i skikjøringen, med hovedsakelig røde og blå løyper. Har du lyst til å øve carvingteknikk i høye hastigheter, byr dette stedet på gode muligheter. Det er et uendelig stort skiområde, og vi kan love at alle vil finne sin favoritt i Dolomittene. Alpe Luisa har 24 km løyper, 4 km svarte, 8 km røde og 12 km blå. Tre Valli har 100 km løyper, 11 km svarte, 46 km røde og 43 km blå. Karersee har 35 km løyper, 5 km svarte, 14 km røde og 16 km blå. Buffaure Ciampac har 31,5 km løyper, 4,65 km svarte, 24,6 km røde og 2,25 km blå.

Nattkjøring Om du noen gang har tenkt å prøve deg på nattkjøring, skal du dra til Pozza di Fassa og Aloch Ski Stadium. Tre ganger i uken og med en lengde på 1200 m med start fra 1630 moh. ned mot 1322 moh. Du skal kunne bruke det skipasset du bruker til daglig, men sjekk på stedet for sikkerhets skyld.

Generelt Fra Campitello (1440 moh.) heis Col Rodella og fra Vigo eller Pozza di Fassa (1390 moh.) skiområdet Catinaccio. ”Pista del Bosco” er den lengste (6,5 km) og Pista Ciampac den vanskeligste (3 km).

Reisetips Det passer aldeles utmerket å kjøre bil til disse områdene, og det kan til og med være deilig å ha bilen på stedet. Trenger du hjelp med overnattinger langs veien, ordner Sembo også det. Om du ønsker det, kan Sembo også hjelpe til med flybilletter og leiebil.