Søk og bestill reise

search
Rimini - Riccione - Cattolica
» Våre reisemål » Italia » Adriaterhavskysten » Rimini - Riccione - Cattolica

Rimini - Riccione - Cattolica i Italia

En fantastisk lang og herlig sandstrand!

Rimini - Riccione - Cattolica i Italia

I tillegg til en lang, fantastisk sandstrand og fine bademuligheter, byr den pulserende byen Rimini på en eldre, historisk bykjerne. Her blandes gammelt med nytt på en sjarmerende måte. Om kvelden yrer det av liv i butikker, restauranter og barer. Rimini har noe for enhver aldersgruppe f.eks. teater, diskotek, kino, delfinarium, bowling og spillehaller.

Riccione, med den lange sandstranden kantet av barer, diskoteker og restauranter passer kanskje den yngre generasjonen litt bedre. Gågaten er et naturlig samlingspunkt om kvelden, og om sommeren råder det liv og røre her. Her finnes det en hel del utesteder og butikker. Langs Viale Dante finner du mengder av klesbutikker m.m.

Cattolica med sin lange, fine sandstrend og hyggelig, lille sentrum passer fint for barnefamilier. Selv om byen er livlig om sommeren, så er stemningen noe roligere enn i nabobyene. Langs gågaten Viale Dante finner du flere trivelige uteserveringer og butikker. Hvis du bor her, bør du legge inn et besøk ti Gradara med middelalderborgen. Ligger ca. 20 min med bil fra Cattolica.

Disse tre kjente byene ligger som perler på en snor og er omgitt av grønne åser med små idylliske middelalderbyer og borger. Det finnes uendelig med utfluktsmål. Ta en pause fra sol og bad og besøk den historiske byen Ravenna. Byen er spekket med bysantinske monumenter og fantastisk mosaikk. I Ravenna finner du også regionens største fornøyelsespark, Mirabilandia.