Våre reisemål » Italia » Adriaterhavskysten
Adriaterhavskysten

Adriaterhavskysten

Som en eneste lang sandstrand!

Søk og bestill reise

search

Adriaterhavskysten

Gjestfrie badebyer med kilometerlange sandstrender ligger på rekke og rad langs Adriaterhavet, og stemningen er herlig avslappet og trivelig.

Lengter du etter sol og bad?

Da er dette paradiset for deg. Det er de langgrunne og vidstrakte sandstrendene som gjør at spesielt barnefamilier elsker denne delen av Italia. Her kan alle, store og små, koble av

og nyte deilige dager med sol og avkjølende bad.

Noe for alle og enhver

I løpet av sommerhalvåret livner de gemyttlige badebyene til og området sprudler av liv og røre. Lange shoppinggater med alt fra badeballer til merkeklær, lokker til herlige veldspromenader. I de fleste byene kan du fylle ferien din med morsomme badeland,

lokale tivoli og ulike sportsaktiviteter. Én stor attraksjon er de lokale markedene, som arrangeres en gang i uken, i samtlige av våre håndplukkede feriebyer. Her kan du fråtse i klær, sko, lokale delikatesser og mye mer.

Dra på oppdagelsesferd

Italia er severdighetenes land og Adriaterhavskysten er intet unntak – her får du alt du måtte begjære av kultur, gastronomi, historie og mote. Hver region har noe spesielt å tilby sine besøkere. I nord kan du nyte skjønnheten og sjarmen i utallige vakre byer som Trieste, Udine, Verona og selvfølgelig Venezia. Benytt også anledningen til å besøke de kjente dryppsteinsgrottene i Postojna i Slovenia. Lengre sør kan du beskue landskap med åkrer fulle av solsikker og besøke romantiske middelalderbyer som San Marino. I visse byer i nord har vi Semboverter som kan hjelpe deg med fantastiske og prisgunstige utflukter.

Mat i fokus

Sol og bad er selvfølgelig viktige faktorer for en vellykket ferie, men også mat og drikke er viktig for sultne feriemager. Her er det utallige restauranter å velge mellom uansett hvor du måtte befinne deg. Forestill deg duften av nygrillet fisk, skalldyr, oregano og basilikum, og at den ene retten mer fantastisk enn den andre blir servert ved ditt bord. Husets vin er ofte helt rett. Eller gjør som mange venetianere og bestill en flaske prosecco (hvitt musserende vin) til maten. Vi kan love deg at det smaker fantastisk godt!

De to regionene Veneto og Friuli er berømte langt utenfor landets grenser for sine gode viner. Ta deg tid til å besøke noen av de mange vin- eller agriturismo-gårdene som fins her. Våre

Semboverter arrangerer turer til et par svært sjarmerende vingårder.

Bra å vite Turistskatt,: I 2012 innførte Italia en lokal turistskatt. Turistskatten varierer mellom 2-5 EUR/person/natt avhengig av hvilken lokal klassifisering hotellet har. Skatten betales direkte til hotellet ved ankomst eller avreise. Alle byer beskatter ikke turistene.

Les mer

Skjul

Vis kart