Våre reisemål » Hellas » Kreta » Adele
Adele

Adele

I landsbyen Adele finner du eksklusive innkvarteringer til rimelige priser. Herfra er det dessuten kort vei til flere vakre strender.

Søk og bestill reise

search

Adele

Den pittoreske landsbyen Adele ligger øst for byen Rethymnon på Kretas nordside. Adele er en vakker liten landsby som ligger oppe på en høyde, ca. 70 meter over havet. Langs de smale brosteinsgatene ligger det hvitkalkede hus og historiske kirker. Her er det restauranter, kaféer og butikker.

Adele og den nærliggende landsbyen Agia Paraskevi er ideelle feriemål for både sommer- og vinterreiser. Her finner du eksklusive innkvarteringer til rimelige priser, og avstanden til stranden er kun 3 km. Strendene langs nordkysten av Kreta er av typen rullestein og mer finkornet sand, med rent og fint vann. Perfekt for flere vannaktiviteter og vannsport. I Adele kan du derfor bo godt og samtidig ha kort vei til sol og sjø på vakre strender.

Adele fungerer bra som utgangspunkt for dagsturer til øyas mange attraksjoner og severdigheter. I tillegg til kort avstand til strendene, er det raskt og enkelt å dra nordøst til Mount Ida og nordover til Samariaravinen ved White Mountains Protected Forest. Hvis du foretrekker å bli i Adele, er det to fantastiske turstier der som lar deg nyte det varierte landskapet på Kreta.

    Les mer

    Skjul

    Vis kart