Våre reisemål » Frankrike » Provence » Sanary-sur-Mer
Sanary-sur-Mer

Sanary-sur-Mer

Fransk badeby med pittoresk havn

Søk og bestill reise

search

Sanary-sur-Mer

Sanary er en typisk fransk badeby med mye sjarm. Du møtes av trange smug og gågater kantet med butikker som selger provençalsk håndverk. Midt i sentrum ligger den pittoreske småbåtshavnen. Byen har mange restauranter selv om den er liten og den har en landlig sjarm. Flere shoppingmuligheter finner du i Toulon (2 mil) eller Marseille (5 mil).

Strendene i denne delen av Sør-Frankrike er ofte bredere og mer langrunn enn på den klassiske Rivieraen. Dessuten er tempoet roligere og det blir ikke like trangt - verken på stranden eller veiene.

Kort vei til Provence

Området byr på mange spennende utfluktsmuligheter. Ta en dagstur med bil til den livlige universitetsbyen Aix-en-Provence, den romerske arenaen i Arles eller til pavepallasset i Avignon. Et annet hyggelig utfluktsmål er Hyères-øyene, som ligger ute i havet like øst for Toulon.

Slik kommer du deg hit

Med fly: Fra flyplassen i Nice finnes det ingen kommunikasjonsmuligheter direkte til Sanary. Et alternativ er å fly til Marseille (avstand ca 8 mil). Uansett flyplass, så anbefaler vi at du leier en bil, som du kan hente og levere på flyplassen i forbindelse med ditt fly.

Med egen bil: Følg gjerne den "Røde veien".

    Les mer

    Skjul

    Vis kart