Våre reisemål » Frankrike » Languedoc-Roussillon » St. Cyprien
St. Cyprien

St. Cyprien

Ved foten av Pyreneene

Søk og bestill reise

search

St. Cyprien

Her bader du ved fine sandstrender med Pyreneenes dramatiske fjellformasjoner i bakgrunnen. Det er bare noen mil til den spanske grensen, noe som gjør at du har mange gode utfluktsmuligheter. St Cyprien er et livlig badested med en stor marina. Her lever fiskere og ferierende side om side. Mye av livet er knyttet til det trivelige havneområdet, hvor du finner restauranter, kasino, kino og nattklubb.

Mange aktiviteter ”St Cyp”, som stedet kalles av lokalbefolkningen, har det meste for en aktiv ferie. De brede sandstrendene inviterer til deilige sol- og badedager. Blir man lei av å late seg, finnes det muligheter for seiling, brettseiling, fiske, dykking, vannski, tennis og ridning. Det finnes også et badeland, "Aqualand", med bassenger og vannsklier. I St. Cyprien ligger det en golfbane med 27 hull ca. 1 kilometer fra sentrum.

Slik kommer du deg hit

Med fly: Nærmeste flyplasser er Barcelona/Girona, Toulouse og Montpellier. Vi anbefaler å leie en bil, som kan hentes og leveres på flyplassen i forbindelse med ditt fly.

Med egen bil: Følg gjerne den ”røde veien”.

    Les mer

    Skjul

    Vis kart