Søk og bestill reise

search
Øvrige hotell
» Våre reisemål » Frankrike » Disneyland® Paris » Øvrige hotell

Øvrige hotell i Frankrike

Hotell, leiligheter og rekkehus.

Øvrige hotell i Frankrike

Felles for hotellene som presenteres her er at alle ligger i behendig avstand fra fornøyelsesparkene ved Disneyland® Paris. Du tar deg til fornøyelsesparkene på 5-10 minutter med pendeltog eller buss.

Bestill inngangsbilletter!

I forbindelse med bestillingen av innkvartering kan du enkelt bestille inngangsbilletter til Disneyland® Paris. Vi tilbyr 1-5 dagers inngang. Slik slipper du å stå i kø ved parkene for å kjøpe billetter. I stedet går du direkte inn og begynner ditt magiske besøk!

Magny le Hongre

Dette er nabokommunen til Disneyland. Her er det flere store hotell, men også velstående og moderne boligområder. Servicetilbudet i området øker for hvert år og det finnes både små butikker og noen restauranter. Det er tre kilometer til fornøyelsesparkene.

Val d´Europe

Val d´Europe er et helt nyoppført bosted som ligger kun to kilometer unna fornøyelsesparkene. Det tar 20-25 minutter å spasere til parkene, eller 5 minutter med pendeltog. I Val d´Europe er det et stort kjøpesenter, en outlet-by og et par hotell.

Bussy St Georges

To pendeltogstasjoner fra Disneyland® Paris ligger det moderne stedet Bussy St Georges. Bussy ble bygd opp for ca. 15 år siden og preges av rolige villaområder og lave leilighetshus. Nødvendig service som restauranter, apotek og mindre kolonialbutikker finnes i nærheten.