Våre reisemål » Frankrike » Den franske rivieraen » Cavalaire-sur-Mer
Cavalaire-sur-Mer

Cavalaire-sur-Mer

Koselig by med et livlig sentrum og fine strender.

Søk og bestill reise

search

Cavalaire-sur-Mer

Cavalaire-sur-Mer ligger bare 20 km vest for St. Tropez. Dette er en mindre by med en stor havn, som livner opp om sommeren. Med en 3 km lang herlig strand, som ikke er like fullpakket som strendene på den østlige delen av Rivieraen. I den koselige byen møtes du av trange små gater og sjarmerende kaféer med uteservering. Det finnes et godt utvalg av restauranter i ulike prisklasser.

Herlige øyer og provençalske byer Er du sugen på å utforske omgivelsene, anbefales du å ta en dagsutflukt til Hyères-øyene. Ta båten direkte fra Cavalaire (til en av øyene), eller fra Le Lavandou, og nyt stillheten og den vakre naturen. Ta også en utflukt til noen av de middelalderske byene som ligger vakkert til oppe i fjellene. To favoritter er Ramatuelle og Gassin, som begge ligger høyt og har en fantastisk utsikt over havet og det vakre landskapet.

Slik kommer du deg hit

Med fly: Fra flyplassen i Nice er kommunikasjonene til Cavalaire-sur-Mer meget begrenset, se www.nice.aeroport.fr. Vi anbefaler deg å leie en bil som du kan hente og levere i forbindelse med ditt fly.

Med egen bil: Følg gjerne den ”blå veien”.

    Les mer

    Skjul

    Vis kart