Søk og bestill reise

search
De tre dalene - Courchevel
» Våre reisemål » Frankrike » Alpene » De tre dalene - Courchevel

De tre dalene - Courchevel i Frankrike

Courchevel i Les Trois Vallées - del av verdens største sammenhengende skisystem.

De tre dalene - Courchevel i Frankrike

330 merkede løyper og nesten 600 km utfor gjør en skiløper salig i sjelen. Med åtte topper over 3000 m og seks isbreer, har skiområdet i De tre dalene skikjøring for alle, både for nybegynnere og eksperter. De tre dalene består av Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires og Brides-les-Bains, alle knyttet sammen av dette gigantiske heissystemet som er overraskende ryddig, godt merket og veldig lett å komme seg rundt i.

Sembo tilbyr ferieboliger på alle fem stedene. Courchevel er en av disse.

Courchevel ( 1300-1850 moh)

Landsbyen består av 4 ulike landsbyer med samme navn som ligger i ulike høyder. Du kommer deg raskt og enkelt mellom landsbyene med taubanen og stolheisen. Courchevel 1300 - har sin diskrete sjarm. Herlig autentisk fjellandsby med hus, villaer og smale gater hvor landsbylivet går sin rolige vante gang. Herfra kan du dra direkte opp til landsbyen på 1800 moh. Courchevel 1550 rimelig og familivennlig. Ikke gå glipp av kjelkebanen som begynner i landsbyen ovenfor og slutter her - like morsom for store og små. Herfra kommer du deg raskt opp til landsbyen på 1850 moh. Courchevel 1650 er også populær blant barnefamilier. Her pleier det å være solsikkert vær, og en overveiende stor del av bakkene er lette og middels vanskelige. Her er det også et bredere utvalg av after-ski enn i de andre landsbyene. Courchevel 1850 er kronjuvelen. Her finner du de dyrere hotellene, finere restaurantene og et internasjonalt inspirert uteliv.

Løypekart

Skiområdet: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Reisetips

Hvis du velger å fly, anbefaler vi Genève flyplass, og derfra hjelper vi deg gjerne med å leie en bil. Det er også lett å ta bussen direkte fra Genève flyplass www.altibus.com eller www.gva.ch. Bare pass på å ha godt tidsmargin til flyet på hjemreisen.