Søk og bestill reise

search
De tre dalene - Brides les Bains
» Våre reisemål » Frankrike » Alpene » De tre dalene - Brides les Bains

De tre dalene - Brides les Bains i Frankrike

Brides-les-Bains i Les Trois Vallées - del av verdens største sammenhengende skisystem.

De tre dalene - Brides les Bains i Frankrike

330 merkede løyper og nesten 600 km utfor gjør en skiløper salig i sjelen. Med åtte topper over 3000 m og seks isbreer, har skiområdet i De tre dalene skikjøring for alle, både for nybegynnere og eksperter. De tre dalene består av Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires og Brides-les-Bains, alle knyttet sammen av dette gigantiske heissystemet som er overraskende ryddig, godt merket og veldig lett å komme seg rundt i.

Sembo tilbyr ferieboliger på alle fem stedene. Brides-les-Bains er en av disse.

Brides-Les-Bains (600 moh)

Dette koselige lille stedet har vært et kursted siden tidlig på 1900-tallet, og tilbyr turisme året rundt. Fra Brides-Les-Bains tar du kabinbanen direkte opp til Méribel (ca. 25 min) og ut i det gigantiske heissystemet. Brides-Les-Bains er det stedet i De tre dalene det er billigst å bo. Her finnes det forretninger, restauranter og et par barer og nattklubber. Også et kasino for den spillesugne. I Brides ligger "Le Grand Spa des Alpes" - de franske alpenes største Spa.

Løypekart

Skiområdet: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Brides-Les-Bains / Méribel: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/meribelplan_piste.pdf

Reisetips

Hvis du velger å fly, anbefaler vi Genève flyplass, og derfra hjelper vi deg gjerne med å leie en bil. Det er også lett å ta bussen direkte fra Genève flyplass www.altibus.com eller www.gva.ch. Bare pass på å ha godt tidsmargin til flyet på hjemreisen.