Søk og bestill reise

search
Avoriaz
» Våre reisemål » Frankrike » Alpene » Avoriaz

Avoriaz i Frankrike

Avoriaz og Chatel - skikjøring i to land.

Avoriaz i Frankrike

Velkommen til et unikt sted som er spesielt lagt opp for utforskjøring. Avoriaz og Chatel er en del av skiområdet Portes du Soleil som forbinder 14 skisteder og 650 km. med løyper i to land. Det er uendelig med løyper å kjøre i og naturopplevelsen man befinner seg i er simpelthen ubeskrivelig. Bakkene har utsikt over Mont Blanc, Dent du Midi og Genevesjøen.

Avoriaz. På imponerende 1800 meters høyde ligger Avoriaz. Dette stedet har utvalget til en større by, men har sjarmen til en liten landsby. Bilene er erstattet med hest og slede og det er bare noen stavtak fra boligen til bakkene. Fornøyelseslivet i Avoriaz har noe for enhver smak, fra kameratgjengen som vil ha fest til familier som ønsker en litt roligere ferie. Avoriaz er selve himmelriket når det gjelder skikjøring og bare fantasien setter grenser. Off-pist-løypene er relativt lett tilgjengelige og i løpet av de siste årene har det blitt lagt ned mye arbeid i forskjellige terrengparker som trekker til seg snowboardkjørere fra hele verden. Avoriaz har 70 km. med løyper og 36 heiser. 6 løyper er svarte, 15 er røde og 24 er blå.

Chatel. Sembo har også boliger i Chatel. Dette er en sjarmerende og genuin alpeby som har bevart sin arkitektur. Byen har en deilig og avslappet atmosfære og passer like godt for de som vil reise på tomannshånd, med familien eller med venner. Det fins kort og godt noe for alle og enhver. Dessuten har Chatel et lavere prisnivå enn Avoriaz. Du starter skidagen ved å ta kabinbanen fra Chatel opp til Avoriaz. Det er et lokalt heiskort for Chatel, voksne € 144, barn € 108.

Det tilbys familierabatt.

Interaktivt løypekart Skiområdet (Avoriaz): http://www.avoriaz.com/ski-holidays/snowsports/pistes-map.php Skiområdet (Chatel): www.chatel.com/ftpclient/pdf/planpisteschatel.pdf

Reisetips Det er enkelt å ta seg hit i bil, men vi vil gjøre deg oppmerksom på at Avoriaz er bilfritt. En lokal guide møter deg ved ankomst og hjelper til med parkering og transport til boligen. Hvis du velger å fly, ligger Genève flyplass nærmest og derfra kan vi hjelpe deg med leiebil. Det går også direktebusser fra flyplassen, www.altibus.com.