• Luksuriøst anlegg nære Deira centrum
  • Alt under ett tak
  • Nære kjøpesenteret Wafi
  Basseng
  Ja
  Barnebasseng
  Ja
  Luftkondisjonering
  Ja
  Parkering
  Ja
  Hårføner
  Ja
  Minibar
  Ja
  Strykebrett
  Ja
  Vannkoker
  Ja

  Beskrivelse

  Grand Hyatt Dubai er et stort og herlig hotellresort med storslått, imponerende og påkostet innredning. Hotellet består av fire frittstående bygninger, som sett ovenfra, danner navnet Dubai. Du bor i flotte, arabisk-inspirerte rom med luksuriøse marmorbad. Rommene er romslige (ca. 40 kvadratmeter) med flatskjerm-TV, panoramavinduer og svært høy komfort, bl.a. med te- og kaffekoker og gratis Wi-Fi. Bassengområdet er omgitt av et eksotisk grøntområde med behagelig skygge, og til din disposisjon finnes det totalt tre avkjølende bassenger og to separate barnebasseng. Du kan velge og vrake mellom ikke mindre enn 13 forskjellige restauranter og barer. Skulle ikke det være nok, har du gangavstand til kjøpesenteret Wafi, der du i tillegg til shopping kan ta en matbit - alt fra hurtigmat til restauranter med hvite duker. Grand Hyatt Dubai har et eget prisbelønt velværesenter, «Ahasees Spa og Club», der du kan skjemme deg bort med skjønnhetsbehandlinger og massasje. Dessuten er det et godt utstyrt, topp moderne treningsrom i tilknytning til anleggets velværeavdeling. For de minste er det en populær Kid’s Club, og for deg som er nysgjerrig på Dubais markeder, er hotellet perfekt. Til Deira sentrum hvor du finner gull-, krydder- og tekstilmarkedet, tar du deg enkelt, raskt og billig med en lokal taxi. Det tar ca. 15 minutter med bil til Dubai Mall. Nærmeste offentlige strand er Jumeirah Public Beach, ca. 9 km fra hotellet.

  Slik bor du

  Luftkondisjonering, teppegulv, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, strykebrett, strykejern, bad/dusj og wc.

  Bygningens fasiliteter

  Resepsjon, restaurant, innendørs-/utendørsbasseng, åpne januar- desember, solstol, strandservice (mot avgift), trimrom, badstue, spa (mot avgift), bar, trådløst internett, parkering.

  Tillegg

  Barneseng forhåndsbestilles, gratis.

  Annet

  Daglig renhold inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet. Depositum € .

  16 etasjer, heis.

  Ankomst

  Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

  Adresse

  OUD METHA ROAD NEAR WAFI CENTRE DUBAI GPS: N 25.228 E 55.328

  FAKTA

  Basseng Ja
  Barnebasseng Ja
  Luftkondisjonering Ja
  Parkering Ja
  Hårføner Ja
  Minibar Ja
  Strykebrett Ja
  Vannkoker Ja
  Vegg-til-vegg teppe Ja
  Internett Ja
  Strykejern Ja
  Telefon Ja
  Kabel-/satellitt-TV Ja
  TV Ja
  Pengeskap Ja
  Solstoler Ja
  Bar Ja
  Trimrom Ja
  Badstue Ja
  Jacuzzi Ja
  Spa Ja
  Land Forente arabiske emirater
  Region De forente arabiske emirater
  Sted Dubai