Ferie på Irland

Ta fly til Dublin og nyt vakre og grønne Irland. Vi tilbyr et stort utvalg av hotell i Dublin. Når du reiser til Irland kan du kombinere noen dager i livlige Dublin med et besøk til en av de autentiske kystbyene. Besøk noen av de vakre grevskapene Waterford, Wexford og Sligo. Du kan også reise til Galway eller Cork og bo på et av våre nøye utvalgte hotell i Galway eller hotell i Cork.

Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Irland

Samme hvor du reiser på denne vakre øya møtes du av vennlige mennesker som nyter livet. Irland er verdenskjent for sitt øl og sine bryggerier. Sembo har i mange år solgt populære hotell på Irland. Den vakre kystlinjen er 5600 km og er kjent for sine viker og rene strender. På Irland det er mengder av innsjøer og elver som lokker med gode fiskemuligheter og hyggelige kanalcruise. Landskapet er grønt og frodig og er en fryd for øyet. Rundt på øya der finnes mange historiske monument. Du kan besøke gamle slott og vakre hager og parker. En reise til Irland er et virkelig paradis for deg som elsker natur, historie, og selvfølgelig god whisky og øl.

 

SLIK REISER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søker blant over 100 flyselskap etter de beste prisene for deg. Du velger selv hvilke flytider og reisedager som passer deg. Vi liker fleksibilitet. Bestill fly og overnatting samtidig og du er dekket av Pakkereiseloven.
Bilsemester Hyrbil
LEIEBIL - Bestill leiebil på ferien. På Sembo samarbeider vi med Carnect som er en velkjent bilutleiefirma og våre avtaler gir det leveransetrygghet og gunstig pris. Bestill leiebil før du reiser så blir det både billigere og enklere.
Boka färja med Sembo
FERGE - Spar inntil 20% på båtreisen. Bestill overnatting og ferge samtidig så får du minst 20% rabatt på båtreisen. Rabatten gjelder uansett om du velger hotell, hytte eller leilighet.