Frankrike - et fantastisk ferieland

Frankrike er et av Europas viktigste ferieland med mer enn 85 millioner turister hvert år. Hovedstaden Paris er selvfølgelig blant de mest populære reisemålene og det samme gjelder Rivieraen.

Til Frankrike reiser vi for å oppleve det herlige klimaet i sør med Middelhavets azurblå vann og glamouren i Cannes. Den ene byen etter den andre byr på vakre strender, autentiske restauranter med moule frites og god drikke for små og store reisende. Klimaet gjør at det går å reise til Rivieraen hele året, selv om sommeren er den mest populære perioden.

 

Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Frankrike

I tillegg til havet byr Rivieraen på muligheter for en aktiv ferie med mountainbiking, klatring i trærne, underjordiske vandringer i Caille, fantastiske golfmuligheter og naturlige bassengområder i fjellene. I tillegg er Riveriaen kjent for artister og kunstnere og museer som  Musée Picasso i Antibes, Musée Marc Chagall med hager og Musée Matisse i Nice.

Paris er kjent som verdens mest romatiske by med sine idylliske fortauscafeer, flotte museum, severdigheter som Eiffeltårnet og lekre butikker. Paris er full av overraskelser og spennende arrangement i 2017! Hver dag har Paris mer enn 300 ulike arrangement. Blant de mest populære, og som er åpne for alle, finnes Fête de la Musique (Musikkens dag), Nuit des Musées (Muséees natt), kulturarvsdagene og Paris Plages (nyt strandlivet midt i Paris).

I  2017 er Paris vert for en rekke store kunstutstillinger, f.eks.  Vermeer på Louvren, Pissarro på Musée Marmo, Monet på Musée du Luxembourg, Rodin på Grand Palais och Picasso på Musée du Quai Branly og mange flere.

Og selvsagt skal du ta med barna til Disneyland® Paris, som feirer 25-års jubileum i år!

 

SLIK REISER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søker blant over 100 flyselskap etter de beste prisene for deg. Du velger selv hvilke flytider og reisedager som passer deg. Vi liker fleksibilitet. Bestill fly og overnatting samtidig og du er dekket av Pakkereiseloven.
Bilsemester Hyrbil
LEIEBIL - Bestill leiebil på ferien. På Sembo samarbeider vi med Carnect som er en velkjent bilutleiefirma og våre avtaler gir det leveransetrygghet og gunstig pris. Bestill leiebil før du reiser så blir det både billigere og enklere.
Boka färja med Sembo
FERGE - Spar inntil 20% på båtreisen. Bestill overnatting og ferge samtidig så får du minst 20% rabatt på båtreisen. Rabatten gjelder uansett om du velger hotell, hytte eller leilighet.